Tervehdys kaikille ja uusia tuulia! :)

Anna-Maija Sarjula, 05 marraskuuta 2014

Uusi tiimiläinen Anna-Maija Sarjula täällä esittäytyy,heippa vaan!:) Bikini fitness -170cm on lajini ja kisasin nyt syksyllä Expossa ensimmäistä kertaa.

Uudet tuulet puhaltavat ja on todella mahtavaa olla näin upeassa tiimissä mukana!:) Valmentajana mulla on Aikku Moilanen ja odotan meidän yhteistyötä innolla! Uudet tavoitteet on asetettu ja niitä kohti mennään. Halu kehittyä on todella kova! Nyt tehdään kovasti hommia pitkäjänteisesti ja rauhassa. Kisatavoitteeni on  2016. (kai sen voin nyt jo paljastaa:))kevät vai syksy..tarkentuu myöhemmin. Mutta sen voin sanoa jo nyt,että sitten lähdetään kyllä kirkkainta pokaalia hakemaan:)

Alottelen rauhallisesti ja nyt marraskuussa otan vielä vähän iisimmin. Treenailen vapaammin ja mielen mukaan muutakin kuin salia. Noin kolme kertaa vkossa käyn nyt salilla,syön terveellisesti ja puhtaasti mutta ilman vaakoja jne..ja herkkupäiviäkin on;) Lepoa vähän pääkopallekin kropan lisäksi näin kisojen jälkeen. Joulukuusta aloitetaan sitten yhdessä Aikun kanssa. Olen niin iloinen,että mulla on Aikku mun valkkuna!:) Muutos luo aina kehitystä ja odotan tosi innokkaasti kaikkea tulevaa! 

Pitkästä aikaa tuntuu siltä,että nyt on oikeat ja samanhenkiset ihmiset ympärillä. Kaikella on tarkoituksensa ja nyt kaikki tuntuu vaan niin oikealta ja hyvältä!:) Aviomiehenikin aloitti taas uudestaan vähän pidemmän tauon jälkeen tavoitteellisen treenaamisen, Pöyhiän Paulin valmennuksessa. Asiat ja ihmiset ikäänkuin jotenkin yhdistyivät täysin luonnollisesti toisiinsa ja tiimiäkin myöten. Ollaan jotenkin kuin "yhtä suurta perhettä" ja kaikki tuntevat toisensa keskenään ja ihan suunnittelematta:) Oma vaistoni sanoi mikä tuntui oikealle ja sitten asiat vain etenivät ihan luonnostaan. Olen niin iloinen ja kiitollinen,että olen tavannut näitä uusia upeita ihmisiä sekä olen tiimissä jota arvostan todella paljon. Tsemppi,usko,kannustaminen,tiimin henki sekä tietysti todella laadukkaat lisäravinteet tekevät SportLifesta urheilijalle loistavan ja ammattitaitoisen tiimin kehittyä sekä kasvaa,ja vielä mahti fiiliksen kera!:)

Tästä tulisi liian pitkä sepostus (rönsyilee nyt jo heh) jos alkaisin tässä käymään SM- kisojen tapahtumia,fiilareita yms.läpi, joten nyt keskityn uusiin,tästä eteenpäin tapahtuviin asioihin täällä blogissa. Mutta siis lyhyesti sanottuna kisat meni ihan hyvin ja suht tyytyväinen olin omaan suoritukseen,vaikka toki harmittaa kun en kuuden joukossa ollut. Sijoitus oli siis SM 9. Tasapisteillä kahdeksannen kanssa. Nyt tietää omat virheensä,mitä korjataan,kehitetään yms. Nyt tietää jo myöskin vähän paremmin miten kroppa toimii ja miten voi parantaa. Tästä se vasta alkaa!can't wait!:)

Paljon on nyt uutta meidän perheessä muutenkin kun palasin viime viikolla takaisin työelämään parin vuoden tauon jälkeen. Olen ollut kotona 2,5 vuotiaan Santeri poikamme kanssa. Arki on nyt muuttunut hurjasti! Jo ennestäänkin haasteelliset treeniaikataulut ym.ovat nyt entistäkin haasteellisempia ja vaatii suunnittelua yms..mutta kun tahto on kova niin kyllä onnaa! Naurettiin juuri tuossa eilen,että ollaan nyt oikeen kunnon "fitness pariskunta" :D Ja rakas poikammekin on ihan touhussa mukana,ollut jo mun koko kisaprojektinkin alusta lähtien

Mä olen sitten muuten maailman huonoin tietokoneiden kanssa,joten koittakaa kestää jos tämä eka postaus näkyy jotenkin oudosti tai jos kuvat eivät sijoitu oikein tms...:D Palailen taas ja varsinkin kun saadaan hommat kunnolla käyntiin. Luvassa treeniä,hikeä,kyyneliä ja kaikkea siltä väliltä,kehitystä ja jänniä hetkiä matkan varrelta!;):) Stay Tuned!

Mahtavia treenejä kaikille & treenien tuomaa iloa ja hyvää oloa syksyyn,

toivottelee, Ansku :)

 

Ps. Mun urheilijasivut löytyvät facesta Anna-Maija Sarjula. Siellä voi käydä tutustumassa:) https://www.facebook.com/pages/Anna-Maija-Sarjula/552213621526456

 

 

comments powered by Disqus