Tulevaisuutta ajatellen..:)

Anna-Maija Sarjula, 07 maaliskuuta 2015

Moikka!

Viime viikolla en päässyt treenaamaan vieläkään kunnolla monestakin asiasta ja olosuhteesta riippuen. Välillä sitä vaan on vaikeampia aikoja ja motivaatiotakin koetellaan. Mutta luovuteta ei! Tahto on on kova ja päämäärä on selvä,vaikka välillä vähän enemmän "hiljaiseloa" joutuukin pitämään. Kehitystä tulee ja treenit piristävät ja poistavat stressiä always! Sairastelut ovat nyt osaltani toivottavasti ohi ja tilanteiden mukaan mennään:)

anskuass.jpg

Kävin kilpirauhastesteissä ja verenkuva otettiin myös. Kaikki oli kunnossa!! Multa ei ole ikinä kilpparitestiä otettu,joten kyllähän se antoi mielenrauhaa ja nyt voi hyvillä mielin jatkaa eteenpäin:)

Liikunta-alalle olen halunnut jo pitkään. Nyt pitkäaikainen haaveeni toteutuu ja aloitan opiskelut! Koulunpenkille siis ja Personal Trainer koulutus alkakoon,jeee olen niin innoissani tästä!!! Tulevaisuudessa saan tehdä mieleistä työtä liikunnan alalla. Yritysideoitakin on ja Pt hommat voisi yhdistää tähänkin..mutta näistä tulevaisuudessa ehkä lisää;) Nyt yksi asia kerrallaan ja haluan saada liikunta-alalle koulutusta ihan paperillakin:)

Tänään käytiin Santerin kanssa Gumbölen talleilla. Rakas vanha omakin harrastukseni. Nyt on onneksi siskojeni oma,maailman ihanin hevonen,jota voi käydä moikkaamassa. Liian hieno heppa mun nykytaitoihin nähden:D Mutta on sitä välillä vielä selässäkin tultu käytyä.

Santerin 3-v. synttäreitä suunnitellaan ja ne koittavatkin jo viikon päästä:) Mukavaa puuhaa ja huomaan jälleen kerran,että mussa tosiaankin asuu pikku visualisti;)

Kevään kisailijoille kovasti tsemppiä loppukiriin! Ihanaa kisafiilistä ilmassa taas. Innolla odotan kevään kisoja ja jännää tulla seuraamaan ja tsemppaamaan monen tutunkin suorituksia. 

Viikonloppuja, Ansku :)

 

comments powered by Disqus