Uudet ohjelmat korkattu,tästä se lähtee! :)

Anna-Maija Sarjula, 11 joulukuuta 2014

Jeij mikä viikko!:) Treenit alkoivat maanantaina kera uusien ohjelmien ja menun. Olin kuin pikkutyttö jouluaattona kun uudet ohjelmat pärähtivät meiliin, jeee tästä se lähtee!:) Aikun ohjemat toimivat hyvin ja on ollut ihana tunne päästä taas treeniin kiinni ja saada kroppa toimimaan. Näin nyt aloitellaan,pistetään lihat hommiin ja aineenvaihdunta toimimaan.

Tätä mä tarvitsin! Selkeää rytmiä taas,kunnon treenejä ja puhdasta ruokaa. Hyvillä ja luottavaisin mielin Aikun kanssa mennään eteenpäin. Kehitystä tulee varmasti.

 

Itsenäisyyspäivää vieteltiin perinteisin traditioin <3 Oli kiva kun saatiin vähän valkoistakin maahan. Kyllä täytyy sanoa,että maaseudulla on niin kaunista. Rakastan asua täällä luonnon ja rauhan keskellä:)

image.jpg

Torttua ja piparia tuli syötyä..vikat nautinnot heh:) Tietäen,että ma alkaisi Aikun tappotahti;)

 

Mulla oli keskiviikkona yhdet kuvaukset. Tästä lisää toisella kertaa,juttu julkaistaan myöhemmin. Oli kyllä kiva päivä! :)

image.jpg 

Salon Klipsiä haluan vielä kiittää tästä mun punasesta tukasta! Kiitos mun maailman parhaalle kampaajalle Monicalle. <3 BoomBodyn ihanat vaatteet ja SportLifen teetetty toppikin toimivat kuvissa hyvin;) 

iphone_192.JPG

Kaikille naisille muuten tiedoksi:) Nämä oikeassa alareunassa olevat urheiluliivit/toppi ovat parhaat mitä olen ikinä kokeillu! Suosittelen todellakin koklaamaan! Samalla toppi mutta silti istuvat ja tukevat urheiluliivit. Näitä BoomBodyn liivejä löytyy myös paljon eri väreissä.

 

SportLifen tilaus tuli tänään. Meidän perheessä laatikon purkaminen ja avaaminen sujuu yleensä näin:D Aikamoisen tornin Santeri purnukoista rakensi!:D Iiiihana valkoinen paita tuli kuormassa myös <3 Kiva kokeilla myöskin Isolaattia ja kolmatta makua Puddingista (valkosuklaa-mansikka) mitä en ole vielä maistanut:) Kyllä SportLifella on todella loistavat ja maukkaat tuotteet,ei voi muuta sanoa! 

iphone_193.JPG

Tämmöistä tällä kertaa. Paikat kipeinä mutta tyytväisenä siihen ihanaan lihaskivun tunteeseen päätän tämän treeniviikon. Huomenna vielä pakaratreeni ja viikonloppuna venyttelyä ja palauttavaa kävelyä. Mukavaa viikonloppua! :)

-Ansku

 

 

comments powered by Disqus