Uusia suunnitelmia...

Henna-Riikka Liimatainen, 19 tammikuuta 2013
Moikka! Viikonloppu alkoikin reippaassa pakkassäässä, lähelle -30c on näyttänyt mittari Kotkassa. hrrr. Itse en ole yhtään talvi-ihminen, mutta kevättä kohti mennään kovaa vaiuhtia ja auringon paiste piristää kummasti vaikka kylmä onkin. Ainakin lähtee unihiekat silmistä kun aamuisin puoli kuudelta raappaa auton ikkunoita tossa pakkasessa :)

Kävin keskiviikkona valmentajan juttusilla ja teimme hieman suunnitelmia tämän vuoden varalle. Se on nyt selvää että kisalisenssin lunastan myös tälle vuodelle, ei liian pitkiä taukoja kannata kisojen välissä pitää jos aikoo pyrkiä uralla eteenpäin.Eli nyt treenataan täysillä kohti ensi syksyn Sm-karsintoja ja päätavoitteena Sm-kisasta mitali, toivottavasti se kirkkain! Tekemistä ja parannettavaa on todella paljon, koska haluan olla parempi kuin edellisellä kerralla, samaa kuntoa on turha montaa kertaa lavalla esitellä. Rakentavasta palautteesta ja kommenteista on ollut valtavasti hyötyä ja nyt olen keskittynyt erityisesti heikkouksien vahvistamiseen ja alkaa näyttää siltä että toivottua tulosta alkaa pikkuhiljaa syntyä ;) Keskiviikkona availtiin myös kovasti kipeytynyttä ja jumiutunutta selkääni. Pari päivää tämän jälkeen menikin kuumeessa ja syömättä kun ei mikään mennyt alas. Liekö pientä vatsatautia liikkeellä vai oliko selkä niin tukkeessa että reagoi noin kovasti... Nyt alkaa olo olla jo parempi kun saanut hieman syötyäkin. Tästä eteenpäin erityistä panostusta myös kehonhuoltoon joka jää liian usein takasijalle. [caption id="attachment_13504" align="aligncenter" width="448"] Sanni ja Henna, kesä 2012, lehtikuvaaja yllätti xD[/caption] Treenikaverini Sannikin on tervehtynyt pitkään kiusanneesta flunssasta ja uskaltautui salille parin viikon tauon jälkeen.   Treenit kulkee paljon paremmin ja saa varmasti tehtyä myös sarjat todella loppuun kun on toinen vieressä tsemppaamassa kokoajan ja auttaa tarvittaessa!  Torstaina tehtiin leveää selkää painottaen sekä pohkeet.

  Muutama uudempi kuvakin otettiin treenien ohessa. Kiva myöhemmin katsella ja vertailla kuvien perusteella miten on kehittynyt. Nyt välipalaa ja lauantain viettoon! :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

-Henna

comments powered by Disqus