Pala elämää eletty

Jonna Laamanen, 22 heinäkuuta 2016

Heippa!

WP_20160720_033.jpg

Aika vierähtää kun oravanpyörässä pyörii. Tuli aloitettua kesäkuussa elämäni toinen kisadietti. Sitten ilmottauduin bikini fitness beginners -163 sarjaan ja n. pari kuukautta aikaa koitokseen. Ihanaa ja samalla niin kutkuttavan jännää :) Yksi hieno asia tässä kisamatkassa on se, kun rakas kaksoissiskoni astelee kanssani samalle lavalle. Heh...parhaimmat riitapukarit. Mutta kyllä on kiva kun on kanssamatkaaja, jonka kanssa puhua kisatouhuista.

Treenit on muuten kulkeneet ihan hyvin, mutta iski sitten keuhkoputkentulehdus/korvatulehdus..nämä taudit laittoivat minut petiin ja en muista millon olisin nukkunut niin paljon lasten syntymän jälkeen. Kipeenä kerkee kyllä pikakelaamaan elämää edestakasin katse katossa. Alkoi jo makaaminen kyllästyttää :) Muistan vieläkin muistuttaa, miten kiitollinen olen kun tuo tauti hellitti! Elämä on niin paljon ihanampaa terveenä! Vieläkin hieman himmailen treenien kanssa, mutta kun keho alkaa olemaan valmis..niin eikun urku auki!

Minulla on tällä hetkellä aivan ihanat valmentajat Mikkelistä! Luotan heihin täysin ja olen niin kiitollinen saamastani avusta ja tuesta!

Parin päivän päästä alkaakin jo iki ihku kesäloma!!! 

Pakko vielä loppuun mainostaa..että tällä dietillä on ollut ihanaa nauttia Sportlifen puddingia..suklaa toffee on paras!! Mun lemppari!

Näihin herkuttelu tunnelmiin päätän tällä erää! Ihanaa kesää kaikille!!

Koitan saada seuraavaan postaukseen kuvia, kun olen hieman huono tämän koneen kanssa.

comments powered by Disqus