Eteen päin vai eteenpäin?

Julia Pentti, 16 tammikuuta 2015

Ihan sama, mutta siihen suuntaan kuitenkin...;)

CIMG0932.JPG

CIMG0920.JPG

Anteeksi, kun peppukuva puuttuu kokonaan... Erikoinen mimmi;) Vaikka on silläkin osastolla kai kehitystä tapahtunut, mutta ei makeeta mahan täydeltä.

Treeni kulkee taas ja nyt odottelen innolla, että sähköpostiin kopsahtaa uusi ohjelma niin pääsee ensi viikolla jo puurtamaan sen pariin. Edelleen viisi kertaa viikossa jumppaillaan. Nyt on jalat jaettu kahteen, kun edellisessä oli yksi jalkapäivä ja vitos päivä oli koko kropalle. Uskon, että tämä muuton toimii ja minäkin alan näkemään tuloksia alakerrassa;) Ruuan suhteen ei juuri muutoksia... Maltillinen lisäys niin pysyy nälkä poissa:D

Posejakin olen treenaillu sillon tällön (okei, kerran) ja siitä kerrasta löytyykin kuvia instagrammin puolelta. Useemmin kyllä pitäisi, kun työpaikan puolesta on jumppasalikin käytössä niin ei jää tiloista kiinni. Itseasiassa myös vähän tätä lavaesiintymistä silmällä pitäen ilmottauduinkin tanssikurssille joka alkaa nyt helmikuussa. Vähän kehonhallintaa ja sujuvaa liikkumista... tai jotain.. en tiedä:D mutta varmasti mukavaa vaihtelua!

...Ja sitten kuulolla.. Ensi viikonloppuna allekirjoittaneen voi bongata Ideaparkin ja Lielahden Prismoista maistattamassa Sportlife tuotteita, NAM! Törmäillään!

-Julia

 

comments powered by Disqus