Eteneekö? Onko nälkä?

Julia Pentti, 24 tammikuuta 2016

Heippa hei! Sunnuntai tylsistymisen johdosta päätin raapasta aikani kuluksi vähän tekstiä blogin puolelle.

Viikonloppu on tullut vietettyä vaan tv:n edessä. Perjantaina oli jo vähän veto pois ja tunsin, että nuha on tekee tuloaan. Pe-la yönä heräsinkin sitten tukkoiseen oloon ja aamulla oli pientä kuumetta, joten nämä pari päivää nyt ainakin lepoa ja katsotaan huomenna tilanne uudestaan. Olo ei kuitenkaan ole mahdottoman huono onneksi ja kuumekin lähinnä lämpöä vain joten ehkä tällä kertaa selvitään vähällä.

Paljon kysellään, että miten dieetti etenee. Vastaan usein etten tiedä tai että kai se etenee :D Jos vaa´an lukemien perusteella katsoisin asiaa niin sanoisin ettei juurikaan etene. Muutos painossa on siis aika pientä. Aluksi jotenkin oletin, että paino olisi tullut kohinalla alas, mutta ei tietenkään. Eihän tätä ylimääräistä kuitenkaan edes ihan mahdottomasti minussa ole. Ja onhan kunto toki edennyt, kun peilistä katsoo. Tyttö on pienentynyt ja kun järjellä mietin niin uskon, että kun tätä tahtia painetaan ja jos ja kun homma toimii miten se on nyt toiminut niin kisapäivänä saan olla tyytyväinen itseeni.

Huomaan, että juuri kisadieetillä valmentajan tärkeys korostuu. Nään Mattia reilun viikon päästä ja odotan tapaamista jo, kuin kuuta nousevaa. Siitä huoneesta, kun lähtee niin huolet ja murheet on aina hetkeksi poissa. Varsinkin, kun itselle dieetti ja kisat ovat ensimmäiset niin ei ole mitään aiempaa mihin verrata ja kaikki on uutta ja ihmeellistä :D

Ai onko nälkä? Valehtelisin, jos väittäisin ettei ole. Tosin ei se onneksi ole joka päiväistä.

Nälkä tuli kuvioihin n.3 viikkoa sitten, kun ruokaa vähennettiin dieetillä ensimmäisen kerran. Siihen asti mentiinkin suunnilleen samoilla kaloreilla, kuin mitä söin välidieetillä. Tosin juuri alku viikosta tokaisin eräälle, että haittaako kun minulla ei ole nälkä enää :D Mutta nyt se on viikonlopun aikana tullut takaisin. Johtuu varmasti tästä paikoillaan olemisesta ja siitä, että on aikaa ”miettiä” ruokaa. Mitä aktiivisempi päivä sitä helpompi se on nälkätuntemusten suhteen.

En tiedä kamppaileeko joku dieetillä näiden asioiden kanssa, mutta mitään mielitekoja tai repsahduspelkoa minulla ei ole. Toki söisin suklaata, jos saisin :D Mutta nyt ei syödä. Mitä pidemmälle dieetti etenee ja sen myötä kisat lähenevät niin sitä motivoituneempi olen kaiken suhteen ja huomaan, että voiton nälkä kasvaa matkan varrella koko ajan. Uskon sen olevan ihan tervettä ;) Urheilijan asenne.

12606779_10205465219725749_1876855723_n.jpg

-Julia, ig: @juliapentti

comments powered by Disqus