Kuulumisia

Julia Pentti, 16 huhtikuuta 2015

Välillä vähän kuulumisia tännekin..

IMG_20150416_165844.jpg

Nyt ollut taas hiljaiseloa treenin suhteen yhteensä kolme viikkoa. Viimeksi kerroin selkävaivoista ja loppuen lopuksi lompsin sitten tohtorin luo, kun ei loppua kipuilulle näkynyt. Hetki siinä hoitopöydällä pyörittiin (minä pyörin) ja diagnoosi oli tulehtunut fasettinivel. Kaksi viikkoa lepoa ja tulehduskipulääkekuuri. No eipä mennyt selkäkivut ohi --> uusinta käynti ja kortisonipiikki niveleen+taas viikko lisää lepoa. Nyt siis viettelen kolmannen viikon viimeisiä lepopäiviä ja selkä on edelleen suht samanlainen, kuin ennen näitä lääkärikäyntejä.. eli apua ei ole löytynyt.

Tänään kävin Matin luona pyörähtämässä ja keskusteltiin tämä selkäongelma lähtöpisteestä tähän päivään. Loppuen lopuksi tultiin siihen tulokseen, että selkä saattaakin olla rasittunut eikä mitään "hälyttävää" tai "suurempaa" vaivaa ole. Oli kevyttä treeniä nyt vain ja oman kropan kuulostelua.

Itseaiheutettuahan tämä suurelta osin koko vaiva on ja nyt kiinnitetäänkin jatkossa super paljon salin puolella huomiota oikeisiin liikeratoihin ja oikeaan suorittamiseen. Ei kikkailua ;) Sitä vaan luulee, kun on nuori, että kestää mitä vaan ja että kaikki tämmöiset vaivat on vanhojen ihmisten ongelmia :D Mutta toki, kun treenataan paljon ja jos joka treenissä kroppa rasittuu väärällä tavalla niin eihän se tule kestämään. Kenelläkään.

Nyt vaan toivotaan, että aika tekee tehtävänsä ja täältä vielä noustaan ;) Ensi viikolla lompsin raudan ääreen. Tuleva viikonloppu vietetään Kulttuuritalolla ja haetaan sieltä lisämotivaatiota tekemiseen.

-Julia

comments powered by Disqus