Rakkaudesta lajiin

Julia Pentti, 17 heinäkuuta 2015

Moi moi! Välillä tarinoin tännekin mun kesän kuulumisia!

Nyt mennään toista viikkoa välidieetillä ja olo on super hyvä. Ruokamäärä on nyt sopiva eikä olo ole niin täys kuin aiemmin suuremmilla kalorimäärillä. Paino putosi ensimmäisen viikon jälkeen 500g. Kiristystä huomaa selvästi. Aamulenkitkin tuli mukaan kuvioihin... Aina on vähän väsy olo, kun vetää lenkkikamoja heti herättyään niskaan, mutta lenkin jälkeen on energinen ja hyvä fiilis! Miettii, että ennen aamu kasia on jo suoriutunut yhdestä treenistä niin ei huono ;)

"Vikalistakin" on nyt aika lyhyt.. Ainoa mikä kettuilee niin on edelleen alaselkä. Oletan, että juoksu on nyt se mitä selkä ei kestä. Varsinkin, kun olen lenkillä tehnyt HIIT tyylistä treeniä eli ottanut juoksuvetoja joka varmasti rasittaa vielä enemmän. Nyt siis vain reipasta kävelyä!

11753737_10204469801400913_181770462_n.jpg

Mulla on ollut muutenkin ihan huikee kuukausi! Teen just nyt just sitä mistä tykkään. Saan keskittyä treenaamiseen ja tehdä monipuolisesta erilaisia työjuttuja. Luulen etten koskaan tule olemaan vain yhden työn "orja". On mielenkiintoista, kun päivät on erilaisia ja työtehtävät vaihtelee ihan laidasta laitaan. Moni varsinkin vanhempi ihminen ajattelee, että on oltava vain se yksi ja sama työ jossa ollaan kahdeksasta neljään, mutta nykypäivänä yhä useampi tekee esim. neljää eri työtä eikä se ole yhtään sen huonompi vaihtoehto. Jokaisen pitäisi tehdä elämästä oman näköistä eikä ajatella, että on jokin tietty "oikea" kaava mitä pitäisi noudattaa! Minua ei koskaan harmita mennä töihin. Monesti jopa hitusen jännittää (hyvällä tavalla), kun ei aina tiedä mitä on tulossa! Okei.. Suomen kesä on kylmä.. sateinen.. Eli todellakin joskus ottaa päähän päivystää jossain ulkoilmatapahtumassa kun vettä tulee taivaan täydeltä ja asteita mittarissa +14. Mutta eipä tämä ole vielä kertaakaan minua saanut kieltäytymään näistä työtarjouksista ;) Rakkaudesta lajiin <3 #streethockeysm #tampereenilves #kissathalli #nokianliikuntakeskus #tammerfest

 11749749_10204469682557942_540419115_n.jpg

 

comments powered by Disqus