Syyskuun jälkeistä elämää

Julia Pentti, 17 joulukuuta 2015

Hui.. Aika vaan vierähtää. Viimeksi kirjotellu näköjään kuulumisia välidieetiltä syyskuussa. Kootaan nyt sitten sen jälkeinen aika tähän postaukseen :D

Välidieetillä saatiin joku kilo pois ja sen jälkeen nostettiin ruokamäärää maltilla ja sain herkkupäivän takaisin viikko-ohjelmaan. Syksy meni siinä ihan mukavasti ja pysyin terveenäkin. Normaalia arkea, normaalia treeniä! Sitten marraskuussa viikko ennen dieetin alkua sairastin kuumeen. Ei onneksi haittaa siinä vaiheessa mitään.. Sopivasti tuli lepoviikkokin vietettyä sitten siinä kohtaa :D Vähän herkkuja ja dieetille ;) Lähtökunto oli mielestäni suht hyvä johtuen välidieetistä ja sen jälkeisestä ajan jaksosta joka meni aika putkeen. Paino pysyi siis suunnilleen samoissa välidieetin jälkeen niin kuin oltiin suunniteltukin.

Dieetille lähdin hyvillä mielin ja siitä kiitän taas syksyn pikku dieettipätkää joka karisutti ”dieettimöröt”. Ei ole sen suuremmin nälkää tms. Olo on hyvä ja kevyt.

Pari viikkoa dieettiä ja sitten taas flunssa ja lämpöä. Salitreenit jäi vähiin sillä viikolta, mutta pystyin suoriutumaan aamuaerobisista joten en ollut ihan kokonaan poissa pelistä onneksi.

Nyt mennään dieettiviikkoa numero 4 (kokonaisuudessaan kesto 21viikkoa). Tämän viikon olen treenaillu salilla taudin jälkeen ehkä noin 80% maksimista eli en ihan täysillä. Tuntuu kulkevan ja olo on ihan hyvä joten jouluviikko mennään sitten jo täysillä! Huom. omilla ruuilla. Jouluruuat jää siis kokonaisuudessaan nyt tänä vuonna muiden hoideltaviksi. Ei haittaa. ”Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön”. Ja pidän ehkä jopa mieluummin tämän kevyen olon, kuin vaihtaisin sen jouluaaton ahdettuun ja tukkoiseen ;)

IMG_20151217_102512.jpg

Edelleen moni Ei-kilpailija joka seuraa tätä minun touhua vierestä, ajattelee: Ei se nyt voi olla noin tarkkaa. Mutta minulle se on. Haluan pitää sovitusta kiinni enkä lähteä sooloilemaan. Se on minulle henkisestikin helpompaa, kun tiedän sitten lopussa (ja koko matkan ajan), että tein niin kuin piti ja niin kuin oltiin sovittu. Minun ei muutenkaan ole vaikeaa noudattaa treeni ja ruokavalio-ohjeita eikä se tunnu lainkaan orjalliselta. Se on ennemminkin tapa ja vain teen niin. Joten höpönassut.. peace and love<3 :D

Sitten.. Kaiken tämän lomassa olen ehtinyt jo miettimään kisajuttujakin. Bikineiden suhteen ollaan kartalla, mutta väri pysyköön vielä salassa.. ;) Kampaus ja meikkiaika kisapäiväksi hoidettu, hiuslookkiakin olen ehtinyt jonkin verran jo miettimään.. Tehtävälista on aika pitkä. Varsinkin, kun kyseessä on ensimmäiset kisat ja kaikki on ihan uutta. Haluan olla ajoissa hankintojen yms. suhteen ja varmistaa ettei tule keväällä mitään viime hetken paniikkia. En kyllä muutenkaan ole tyyppinä sellainen joka jättää asiat viimetippaan.

Ensi vuosi tuo muutenkin tullessaan uusia kivoja juttuja jotka otan vastaan innolla! Luvassa on mm. SportLifen puolelta toimintaa, joten olkaa kuulolla!

Hyvää joulua<3 -Julia, @juliapentti

comments powered by Disqus