Tää on just sulle

Julia Pentti, 06 syyskuuta 2015

Noniin.. Kesä on takana päin ja joten nyt malttaa taas viettää aikaa sisätiloissa joka johtaa siihen, että on mahdollisuus istahtaa koneen ääreen ja kirjottaa kuulumisia.

Välidieettiä on nyt takana.. 8 viikkoa? Suunnilleen. Homma toimii ihan mukavasti. Nälkä painaa välillä vaikka ruokaa onkin, mutta koska olen tottunut suht isoihin annoskokoihin niin muutos tietenkin vaikuttaa. Eipä haittaa. Tulokset motivoi aina ja siitä johtuen tämä välidieettiaika onkin ollut super mielenkiintoista, kun huomaa mitä muutosta kropassa tapahtuu ja tyttö semisti pienenee ;) Eli.. etenee. Tätä vielä semmonen reilut kaksi viikkoa ja sitten treffit Matin kanssa! Herkkuja kiitos :D

11944988_10204786071987480_147777809_n.jpg

Olen törmännyt lähi aikoina syytöksiin joista en pidä.. Itsekeskeinen, fitnesskupla..

Mietin vain, että mikä saa ihmiset arvostelemaan toisiaan. Loppupeleissä harva meistä tuntee toista läpikotaisin. Minä en voi ainakaan sanoa, että joku (muu kuin perhe) tuntisi minut niin, että olisi mahdollisuus tai oikeus arvostella. Uskon myös, että se joka tuntee ei arvostele, koska tietää taustat ja ymmärtää tämän henkilön tunteet ja tunne-elämän.

Olen myös aiempaa enemmän saanut kommenttia siitä miten kannattaisi vaihtaa oikeaan urheilulajiin.. Teen mielestäni ison määrän systemaattista ja päämäärätietoista työtä päivästä toiseen. Tähtään tiettyyn asiaan ja määränpäähän.. Mitä tämä on jos ei urheilua? Mikä juuri bikini fitneksessä on sellaista, ettei sitä voi urheiluksi kutsua?

Koitan pitää asenteen ”vihaajatvihaa”, mutta joskus minäkin romahdan. Ihmiset tietää ulkokuoren ja se on vahva, mutta pinnan alla on kuitenkin ihan ”normaali” :D ja herkkä nainen. Sen moni unohtaa..

Aina ei tarvitse jaksaa ja selvitä. Se pitää tiedostaa ja se on itse asiassa minulle toisinaan vaikeaa.. Turhaan ei puhuta urheilijoiden mentaalipuolesta ja sen valmennuspuoli onkin lisääntynyt.

Pidän lähelläni ihmiset jotka mielestäni toivovat minulle vain hyvää. Haluan blokata ne arvostelijat ja vähättelijät jotka eivät minuun usko, eivät halua uskoa tai haluavat painaa minua kommenteillaan alas. Elämä ei ole kilpailu eikä aina tarvitse saada viimeistä sanaa. Voi vain sanoa KIITOS ja lähteä pois. Jokainen ihminen on mielenkiintoinen ja jokainen tarina kuulemisen arvoinen, mutta ne jotka ottaa enemmän kuin antaa eivät voi kuulua sinun eikä minun elämään. Se ei vaan mene niin.

Pitää jatkaa vaikka tuntuisi kuinka vaikealta. Pitää ymmärtää vaikkei haluaisi. Pitää antaa mahdollisuus. Pitää osata myös kieltäytyä. Pitää osata lähteä pois, mutta osata myös jäädä. Pitää uskaltaa, ei pelätä. Pitää nauraa JA itkeä<3

comments powered by Disqus