Taas mennään

Julia Pentti, 01 maaliskuuta 2015

Noniin! Vihdoin ollaan takaisin sorvin ääressä ihan todenteolla. Kuumeilu on taakse jäänyttä elämää ja toivon, että siellä se pysyykin.

Näin Mattia tällä viikolla ja mitään erityisiä muutoksia ei tullut. Samoilla ruuilla ja treeneillä mennään. Nyt vaan niitä tehoja! Onni on se, että kesä tulee... (no okei kevät ennen sitä) mutta kuitenkin. Sillon ei voi kukaan olla kipeä. Luotan siihen! Olisi erittäin tärkeää saada treenata ilman näitä sairasteluiden tuomia katkoja jotka niin sanotusti syö naista sekä henkisesti että fyysisesti.

Kuitenkin nyt, kun näitä tauteja on ollut ja sitä kautta taukoja treenaamiseen on päässyt tulemaan niin itsellä se pakka hajoaa kyllä ihan täysin. Unohtuu ruokavaliot ja muut aika nopeasti, kun pöpö iskee.. Ja samoin se kuuluisa aerobinen, joka kuuluu myös viikko-ohjelmaan. Toki kipeänä ei sovi muuta kuin lepäillä se pitää muistaa! Aerobisen tärkeyttä ei kuitenkaan turhaan painoteta eikä valmentaja sitä laita sinne ohjelmaan valmennattavan kiusaksi ;D Olen sen nyt huomannut.. Elimistö tarvitsee muutakin, kuin salilla pumppailua. Ja kun sairasteluiden jälkeen jatketaan treenaamista niin ehkä olisikin parempi heti ottaa se kevyt lenkkeily mukaan, kenties ensimmäisenä? Itsellä kuitenkin mieli tekee heti sinne salille raudan ääreen ja lenkki tulee perässä sitten ensimmäisen tai toisen kevyen viikon jälkeen ettei vaan rasitu liikaa, kun juuri ollut kipeä..;D Vaikka juuri edellä kerroin, että omasta mielestä se järjestys ehkä pitäisi olla juuri päin vastoin, jos nyt jotenkin päin on oikeampi. Eli todellinen syy on se, että lenkkeily ei ole suosikkilistallani numerona yksi :D No, mutta kun nyt olen ryhdistäytynyt ja vetänyt ne lenkkarit jalkaani niin treenikin kulkee salin puolella heti paremmin. Plus, että mieli on virkeämpi ja olo energisempi. Joten mitä opimme?: Lenkille mars!

HUOM. Tämä lenkkeily ei todellakaan tarkoita mitään tunnin tappojuoksulenkkiä! :D Vähempi riittää. Itse kahlaan tuola lumihangessa reipasta kävelyvauhtia. Tosin lumi suli... että mitäs nyt?

11026564_10203617730819681_371993570_n.jpg

Ja loppuun vähän posettelua...

11018844_10203572455887836_4493082642178373232_n.jpg

-Julia

 

comments powered by Disqus