Urheilijako ei tervettä päivää nää?

Julia Pentti, 20 maaliskuuta 2015

Tämähän huvittaa jo itseäkin.. Joka toinen postaus kertoo siitä miten hyvin treeni taas kulkee ja joka toinen siitä mikä tauti vaivaa :D Nyt on siis "tautipostauksen" vuoro.

Ei siis flunssaa, kuumetta yms. vaan tuo alaselkä on nyt kipeytynyt. Itse veikkaan, että maastavedossa ottanut useampana kertana itseensä ja nyt sitten sanoi sopimuksen irti. Tätä vaivaa siis ollut parin viikon ajan ja vaikuttaa kyllä salilla treenaamiseen taas jonkin verran.. Tämän viikon olenkin pitänyt kevyempänä, jos eilinen hieronta auttaisi sen verran, että maanantaina pääsee kunnolla touhuamaan. Olen siis käynyt nyt pariin otteeseen hieronnassa ja kerran kiropraktikolla. Hieronnasta on ollut apua ja sitä jatketaan, jos nyt parin päivän päästä näyttää siltä, ettei tuo selkä ole sen johdosta pahentunut.

Yleensäkin selkäkipuihin liike on lääke ja tuntuukin, että paikoillaan olo vain "jumittaa" sitä enemmän. Toki se on sitten lompsittava lääkäriin, jos tuo nyt ei tosta ala parantumaan parin viikon sisällä. Oletus kuitenkin on, että kyse ei ole mistään vakavasta. Ilmeisesti lihas on ottanut vähän itseensä ja sielä saattaa olla pieni vamma joka paranee ajan kanssa.

Onni on, että ympärillä on auttavia ja ammattitaitoisia ihmisiä. Aina voi kysyä joltain eikä asioita/ongelmia tarvitse pohtia yksin. En tiedä muista tiimeistä, mutta tuntuu, että meillä homma toimii ja ympärillä on suuri verkosto erilaisia ammattilaisia joista on apua ja jonne valmentaja voi valmennettaviaan tarpeen tullen ohjata (niinkuin nyt hieroja ja kiropraktikko). Ei tarvitse itse googletella ja arpoa, että kuka osaa hommansa vaan tiimin kautta löytyy ammattilaiset. En voi siis kuin kiittää, että saan kuulua Sportlife-porukkaan :)

Ja muuten elämä rullaakin sitten radallaan ja kaikki on mainiosti! #ilovemylife

11084419_10203736360585351_1598421940_n.jpg

-Julia

comments powered by Disqus