Say yes to new adventures

Laura Helin, 24 marraskuuta 2017

Moikkamoi kaikille Sportlifen lukijoille! Mukavaa, että olet eksynyt lukemaan tätä ihka ensimmäistä blogikirjoitustani koskaan! Tervetuloa seuraamaan blogiani ja inspiroitumaan kanssani myös jatkossa!

Olen haudutellut ajatusta blogikirjoittamisesta jo pitkään, mutta vasta tänään koin olevani valmis avaamaan läppärin ja aloittamaan. Kaikkihan me aloitamme jostain, ensimmäinen askel vain on otettava voidaksemme kehittyä, tavoitella unelmia, tai vaikkapa vaan todeta oliko juttu minua varten vai ei. Oli kyse sitten huippu-urheilusta, yrittäjänä toimimisesta tai jopa rakastumisesta (päästiinpä jo syviin sfääreihin, heh). Näistä päästäänkin aasinsiltaa pitkin siihen, kuka minä olen. Voisinkin seuraavaksi kertoa hieman itsestäni.

Tosiaan, nimeni on Laura, olen 23-vuotias IFBB BodyFitness kisaaja ja personal trainer/life coach yrittäjä Turusta. Perheeseeni kuuluvat avopuolisoni Antin lisäksi arvokkaasti ikääntynyt Manchesterinterrieri Manu, joka täyttää ensi keväänä 11 vuotta. Minulle hän on edelleen se pieni, vauvantuoksuinen käärö, jonka yksitoista vuotta sitten haimme kasvattajakodista. Voi että, aika menee hurjaa vauhtia! Myös oman, verraten lyhyen elämäni aikana olen saavuttanut paljon, vaikka usein nämä saavutukset arjen kiireen ja suorittamisen keskellä välillä pääsevät unohtumaan. Viimeisen vuoden aikana, olen valmistunut kauppatieteiden kandidaatiksi Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta, perustanut oman yrityksen rakkaan harrastukseni innoittamana, kisannut ensimmäisen kerran BodyFitneksessä sekä muuttanut takaisin kotikonnuilleni Turkuun, rakentaen yhteistä kotia rakkaan mieheni Antin kanssa. Tällä hetkellä en voisikaan pyytää enempää, sillä elän elämäni onnellisinta aikaa.

Blogissani tulen avaamaan oman arkeni ja työni personal trainerina lisäksi, paljon psykologisia ja mielen hallinnallisia juttuja. Toivonkin pystyväni antamaan, en pelkästään tuoreita näkökulmia ja ajatuksia, mutta myös konkreettisia työkaluja mielenhallinnan kehittämiseen teille jokaiselle. 

Psyyke ja mieli, niiden voimien hallinta ja käyttäminen joko toimintaa edistävänä tai estävänä tekijänä, vaikuttavat meidän jokaisen käyttäytymiseen ja valintoihimme joka päiväisessä elämässä. Valtaosa päivän aikaisista valinnoistamme teemme niin ikään tiedostamatta ikään kuin alitajuntamme sanelemina. Nämä asiat kiinnostavat ja kiehtovat itseäni, sillä itse koen olevani vahvimmillani silloin, kun uskon itseeni ja omaan tekemiseeni, en pelkää epäonnistumista tai anna muiden mielipiteiden hämätä tai vaikuttaa. Myös omassa työssäni erilaisten ihmisten parissa koen, mielen voimalla olevan suurin merkitys siinä, pääsemmekö tavoitteissamme maaliin vai emme. Saman olen huomannut myös omalla kohdallani niin kisadieetillä, kun on tehnyt mieli luovuttaa ja itku kurkussa aika ajoin painanut salilla menemään, kuin arjessakin siinä, miten suhteutan asioita tai annan niille painoarvoa. Koenkin mielen olevan vahvin työkalu, joka meillä ihmisillä on. Kaikki lähtee korvien välistä, ja pystymme mihin vain, kunhan korviemme väli ei ole siihen esteenä!

Tulen lisäksi saamaan psykologisia näkökulmia ihanalta, rakkaalta ystävältäni Lauralta (joka ei siis ole mun alterego hheh). Laura on luvannut kirjoittaa blogiini vierailijana muutamia tekstejä sekä varmasti mielenkiintoisia pohdintoja yhdessä kanssani.

Toivon kaikille lukijoilleni inspiroitumisia, uusia näkökulmia ja suuria unelmia! Kaikki unelmat ovat päämääriä, joita kohti on uskallettava tavoitella, jotta ne joskus voivat käydä toteen!

 

Dream Big.

Love, Laura72613_preview.jpeg.jpg

comments powered by Disqus