Huonot intohimon kohteet(ko)?

Niko Eronen, 17 tammikuuta 2015

Välillä ajatuksia kannattaa kirjoittaa, jotta itsekin näkee kuinka pienistä asioista sitä stressaakaan.

Kaikki ketä mut tuntee tai on yhtään kuvia katsellu niin varmaan tietää, että mulla löytyy tota mustetta jonkin verran ihosta ja halusinkin nyt kirjoittaa ajatuksiani tatuoinneista.

Pitäisin suorastaan jonkinlaisena ihmeenä jos joku tästä perheestä ois tatuoimaton. Ei tullut varmaan kenellekkään mun kaverille yllätyksenä sillon 17-vuotiaana kun ensimmäisen leiman hommasin, että sellasia tuun joskus hommaamaan. Mun rakas isoveljeni ja isäni siis on molemmat tatuoijia joten olen käytännössä kasvanut tatuointien keskellä. Isäni on jo jättänyt kyseisen taiteenlajin kokonaan tässä perheessä veljelleni ja sanotaanko, että ei yhtään huonoihin käsiin. Vuosien mittaan on ollut hieno seurata sivusta kuinka paljon tossakin voi kehittyä!

Mun mielipiteeni tatuoinneista on, että se on erittäin hieno ja vaativa taiteenlaji. Toiset ripustaa taiteensa seinille ja toiset kantaa ne ihollaan.

10531105_10152500684243758_849072720_n.jpg

Tatuoinnit kehonrakennuksessa.

Moni ystäväni ja tuttu on multa viime aikoina kysellyt, että miten nää mun tatuoinnit vaikuttaa tuolla kehonrakennus kisoissa joihin mä oon nyt matkalla. Suoraan sanottuna mä en tiedä muuta kun, et ei ne ainakaan positiivisesti vaikuta. Tottakai mä toivon, että ei myöskään negatiivisesti.

Löysin tossa myös reilun puoli vuotta vanhan julkaisun tiimikaveristani Pauliina Teittisestä, jonka eräs sivusto Facebookissa oli jakanut. Kuvatekstissä oli kysymys sivun seuraajille: "Mitä mieltä olette tatuoinneista fitneksessä?". Olin myös itse käynyt kuvaan kommentoimassa mielipiteeni ja olen kyllä vieläkin asiasta samaa mieltä. Tässä kommenttini: "Tatuoinnit syö kieltämättä pikkusen lihaserottuvuutta, mutta mun mielestä itsessään tatuoinnit ei ole mikään negatiivinen asia. Ne on rakennetussa fysiikassa vähän niinkuin piste i :n päällä. Näyttää helvetin hyvältä! Tatuoinnit yleistyneet aika paljon joka paikassa, myös fitness-ihmisten keskuudessa. Se on nykyaikaa!".

Olen joskus kuullut myös sanottavan, että tatuointi rakennetussa fysiikassa on vähän sama kuin töherrys patsaassa. Tämä pitää mielestäni paikkansa jos tatuointi on tasoa töherrys.

pYi0Ta_z.jpeg

Mietin myös vaihtoehtoa, että lähtisin peittämään tatuointeja kisoihin, mutta se vähän sotii omia näkemyksiäni vastaan eikä siihen taida vielä olla sellasta tapaa mikä kunnolla toimisi. Kisaväri peittää sen mitä peittää ja that's it! Eli kannan leimani ylpeänä. Pitää olla vaan sen verran kovemmassa kunnossa kuin muut, että on vähän varaa antaa tasoitusta. ;)

En tarkkaan muista kuka kehonrakentaja (olisiko ollut Arska) sanoi elokuvassa Generation Iron, että kehonrakennus on osaksi taidetta, osaksi viihdettä ja osaksi urheilua. Ehkä me tatuoidut kehonrakentajat sitten olemme moderneja taiteilijoita kun sekoitamme kaksi eri taiteenlajia keskenään. Ei ehkä parhaat intohimon kohteet keskenään, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa?

-Niko

comments powered by Disqus