Kisademoa ja muita kuulumisia

Niko Eronen, 24 elokuuta 2014

1908429_10152596499267521_8417635654537085313_n.jpg

Siinäpä ois tän hetkinen kunto! Tota kuntoa tuli paremmin käytyä esittelemässä Killelle Tampereella viikko sitten! Kunto on pysyny dieetin jälkeen suht siistinä niin ku tarkotus on ollutkin. Ei viitsi ottaa hirveesti rasvaa kroppaan ku kisadieetin alkuun ei kumminkaan hirveen montaa kuukautta enää ole ja mitä isommista rasvoista lähetään leikkaamaan niin sen vaikeampaahan se aina on. Otettiin samalla vähän lisää hiilaria ja kaloreita ohjelmaan samalla ku pudoteltiin pikkusen rasvoja. Mulla kerää alaselkä/alavatsa aina kaiken ylimääräsen ekana niinku nytki nää pari kiloa mitä on tullu dieetin jälkeen.. Tosin reisissä, rinnassa ja olkapäissä näkyy vielä vähän säiettäkin, että ei tässä vielä tarvi huolestua. :D Lisättiin pari 5km lenkkiäki viikon ohjelmaan.. Ihan vaan tän tulevan Tough Viking kilpailun takia ettei ihan nollapohjalla tarvi lähteä hölköttelemään sitä 12km esterataa läpi. Eka lenkki viime sunnuntaina tuntu yllättävän kevyeltä näin äkkiseltään kun ei oo varmaan ikinä tullu noin pitkiä lenkkejä juostua. Ehkä se johtu mun juoksutrikoista jotka kävin ostaa tätä tulevaa kisaa varten! Ei varmastikkaan ois kiva juosta märissä kollareissa siellä ku ne kerää tota painoa märkänä pikkusen enemmän ku trikoot. Näyttää muuten pirun hyvältä tollaset kireet trikoot ku on vähän normaalia enemmän reittä! ;)

Kevyttä viikkoa vietettiin salitreeneistä ja pitää kyllä myöntää, että on tosi vaikeeta reenata kevyesti ilman mtn vaivaa tms. Melkeen ois helpompi pitää täyslepoa, mutta ku ei malta sitäkään. En tiiä reenasinko kuitenki liian kovaa vai tuliko keskityttyä kevyempien painojen ja vajaitten sarjojen takia enemmän siihen tekemiseen koska joka reenin jälkeisenä päivänä kyllä ties aamulla mitä lihasta on eilen tullu treenattua. Tykkään kyllä tosi paljon tästä uudesta reenityylistä millä reenailen nyt. Menee joka kerta niin hyvin perille, että tuntuu ja se ei voi tarkottaa ku yhtä asiaa: koko ajan kasvetaan!

Eilinen päivä tuli taas vaihteeks vietettyä Tampereella ja kuinkas muutenkaan ku pullistellen! (Ois varmaa helpompi muuttaa tonne Treelle ku siellä tulee muutenki ravattua niin paljon :D) Tällä kertaa pullisteltiin vähän isommalle yleisölle eikä pelkästään Killelle. Fitnesstä Hyvällä Sykkeellä yhdistys järjesti Kuntokeskus Leidissä Kilpailutilanteen harjoituspäivän syksyn kilpailijoille ja meikäläinen meni sitten kuokkimaan näihin karkeloihin! Erittäin onnistuneesti järjestetty tapahtuma, jossa oli paljon porukkaa ja ennenkaikkea mukavaa porukkaa! En tiiä mistä johtuu, mutta kyllä nää fitness- ja bodypuolen porukat on sitten hienoo väkee vaikka monella tavan tallaajalla niistä onkin jonkinnäkösiä ennakkoluuloja. Nämä narsistit ja syömishäiriöiset ketä eilen paikalla oli sai ainaki tän yhen kaltaisensa pidettyä hyvällä tuulella koko päivän vaan olemalla omia aitoja itsejään, joten iso kiitos heille siitä. Iso kiitos myös kaikille ketkä tämän tapahtuman järjesti. On huomattavasti helpompi astella yleisön eteen ensimmäistä kertaa kun on edes jotain kokemusta siitä yleisön edessä olemisesta ja esiintymisestä. Harri Niemikari kirjoittikin päivityksen facebookkiin, jossa hän puki aika hyvin omatkin tunteet sanoiksi tästä tapahtumasta. Lainaan ilman lupaa päivitystä ja kopioin sen tähän:

"Olipa melkoosen elämyksellinen päivä, sanoisin että ehkä hienoimpia hetkiä vuosiin. Esiintyminen ei oo mun juttu, mutta tänään melkeen rakastin sitä. Eka kerta pienelläkin lavalla on iso askel bodarille, mutta tuskin yhteiskunnalle.

Porukka oli aivan mahtavaa ja kaikki niin pirulauta hienoa että voisin elää murmelina edes viikon.

Okei, odotetaan että endorfiinit tasottuu. Hommat jatkuu, työtä riittää ja asioita parannellaan. Joku loistava voimanostaja sanoikin, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Tähän päivään olen pirun tyytyväinen, aamulla herään taas siihen, että asioita parannellaan kunnes voi taas olla yhden pienen hetken hiton tyytyväinen. Tyytymättömyys on tekemättömyyden tulos.

Kumarrus ja kiitos!"

Palaute jota itse sain tuomareilta oli pääosin hyvää! Pieniä virheitä tottakai tuli tehtyä, mutta se kuuluu asiaan.

Unohdin alkuun kirjotella tosta ensimmäisestä Tampereen reissusta, että kävin myös pyörähtämässä sponsorillani Gazozilla moikkaamassa Terhiä ja hakemassa uudet reenikengät! On meinaan ekan viikon jälkeen pakko sanoo, että on hyvät!

gazoz_01465.JPG

Yllä olevassa kuvassa siis nämä niin vapaa-aikaan kuin salillekin sopivat kengät joita saa myös ruskeena! Hintaa ei ole ku vaivaset 49,90e ja osotehan on gazoz.fi !

Tällästä tällä kertaa! Palataan taas kun on lisää kirjotettavaa.

-Niko

comments powered by Disqus