Nordic Fitness Expo 2014

Niko Eronen, 13 lokakuuta 2014

Moro!

Expot on expoiltu ja paluu arkeen alkaa varmaan pikkuhiljaa kilpailijoillakin jos ei ole jo alkanut.

Meikäläinen kävi lauantaina Lahdessa ja pakko myöntää kyllä, että ois ollu ihan kiva käydä sunnuntainakin. Oli siinä ja siinä ettei vielä lauantai-iltana lähdetty ajelee after partyille. :D

Kuvia lupasin räpsiä paljon, mutta eipä niitä nyt sitten niin hirveesti tullu räpsittyäkään... Jotenki oli tosi vähän mitään mitä ois ees viitsiny kuvata. Kisakuvia on varmaan Body -lehden verkkosivut pullollaan joten niitä on aika turha tänne laittaa... Varsinkin kun oltiin niin takana, että laatu ei varmasti ole mikään paras. Toinen ongelma on, että tolla mun uudella puhelimella otetut kuvat on liian suuria tiedostoja, että tää latais niitä tänne joten en jaksa alkaa parin kuvan takia tappelemaan. :D Laittelen ne pari kuvaa Instagramiin ja Facebookkiin :)

10689601_854487771242751_7225634671732236589_n.jpg

Nyyssölä ja kolme ensi kevään Junior CBB kisaajaa! ;)

 

Kilpailijoita oli paljon niin kuin katsojiakin! Tosi hienoa nähä kuinka hyvässä nosteessa fitnesslajit on! :) Eilen tuli urheiluruudussakin juttua ja Iltalehdessä oli monta artikkelia kisoista... Ihan huikeeta! :)

Mä en nyt osaa oikeestaan sen paremmin kertoa koko tapahtumasta mitään ja musta tuntuu, että suurin osa tän blogitekstin lukijoistakin oli paikanpäällä joten ei mun varmaan tarvitsekaan kertoa sen kummemmin! :D Loistavaa viikon alkua ja olkoon voima kanssanne tulevissa reeneissä! Palataan.

-Niko

comments powered by Disqus