Tough Viking

Niko Eronen, 09 elokuuta 2014

Moroo!

Uudet blogisivut on auki ja pitäähän nämä nyt korkata! Omaa sivustoani vähän päivittelinkin pari päivää sitten, mutta jätin vähän päivitettävää myöhemmällekin! Ei makeaa mahan täydeltä vai miten se meni?

Jos nyt kumminki mentäis asiaan ja kerrottas vähän mitä mulle kuuluu... Ja mullehan kuuluu hyvää niin kuin aina. Mun mielestä omilla teoilla pystyy vaikuttamaan juuri näihin omiin kuulumisiinsa todella paljon. Ennen oli kyllä itelläki paljon huonoja päiviä ja paljon asioita jotka otti päähän, mutta nykyään ne on aika harvassa.. Ja jos joku asia nyt sattuu silti joskus vähän harmittamaan niin ei se kauaa kerkee harmittaa kun keksii jo uusia ilonaiheita! Luopukaa hyvät ihmiset turhasta negatiivisesta energiasta, tehkää sitä mitä haluatte oikeesti tehdä ja tavotelkaa niitä unelmianne! Se matka kohti sitä omaa unelmaa tuo niin paljon positiivista elämään ettei negatiivisuudelle enään vain yksinkertaisesti jää tilaa!

Mulla on nyt ollu vähän tiukkaa taloudellisesti kun töitä ei vaan ole löytynyt, mutta emmä siitäkään ole jaksanut turhaan stressata vaan olen pikemminkin nauttinut kaikista hyötypuolista mitä seuraa siitä kun on 8 tuntia enemmän aikaa päivässä omille asioille. Unelmanahan on tehdä näitä omia asioita tulevaisuudessa niin, että mulle niistä maksetaan ja sen aion myös toteuttaa! Nyt kumminki työrintamalla alkoi vähän näkyä valoa tunnelin päässä! Ystäväni pyysi mua ensiksi yhteen paikalliseen baarii blokkaamaan, että saan vähän taskurahaa jonka jälkeen sainkin päivätyön hitsaajana! Viime viikolla alkoi siis työarki täällä ja siihen onkin ollut totuttelemista.. Töissä olo on ollut helppoa, mutta kyllä kroppa reagoi heti tollaseeseen muutokseen. Kolme päivää olin tällä viikolla töissä ja torstaina jouduin skippaamaan jalkareenin yksinkertaisesti väsymyksen takia.. Koitin ottaa pikku powerpäikkärit, mutta kellon soidessa olin entistä väsyneempi ja aattelin, että parempi ottaa lepoa! Toivottavasti ensi viikko on jo helpompi tämän suhteen.

Tough Viking

Sain kutsun kyseisen esterata kilpailun valmistavaan esteratatreeniin joka käytiin Kivikon liikuntapuistossa! Mukana oli mm. Noora Toivo, Nelli Toivo, Oona Tolppanen, Emma Millard, Aleksi Nurminen, Heidi Maria Linden, Tom Packalen, Joonas Harjamäki ja Reetta Kallio. Treenien vetäjä sotilasesterataexpertti Jukka Saarela saapui paikalle laskuvarjolla! Tuli sitten samalla lupauduttua lähtemään itse kilpailuun joka käydään 6.9 Helsingin Kaisaniemessä. Saa nähdä miten ukon käy kun vastassa on 12km ja vähintään 15 estettä.. Meinaan tässä Kivikon esteradassakin oli mulle jo ihan tarpeeksi tekemistä vaikkei se kyseiseen kisaan ole mitenkään verrattavissa matkaltaan eikä esteiltään.

10408093_607347859385513_2751599097377542436_n.jpg

Mutta mitäpä elämä olisi ilman haasteita? Meikäläinen tykkää ottaa kaikenlaisia haasteita aina vastaan varsinkin jos ne liittyy urheilemiseen jollain tapaa! Harjoituksessa oli paljon upeita ihmisiä ja todella hauska meininki ja uskon näin myös olevan itse kilpailussa! Leikkimielisessä kisassa tultiin ajallamme toiseksi parini Aleksi Nurmisen kanssa josta kieltämättä kyllä vähän yllätyin koska vastassa oli tosi kovia urheilijoita joiden taustoilla kuvittelin löytäväni meidän ajan häntäpäästä!

10527312_535315669901357_2415924444738666140_n.jpg

Juteltiin myös kisan jälkeen Oona Tolppasen kanssa hyvä tovi fitnessurheilusta, että ei ihan katabolia pääse yllättämään! Täytyy kyllä sanoa, että Oona on ihan huippu persoona ja omaa kanssani aika samanlaisen arvo- ja ajatusmaailman tätä meidän kyseistä lajia kohtaan! 10347062_10152622960134161_754252555978367776_n.jpg

Toivot halusivat yhteiskuvaan meidän kanssa vaikka koko päivän olivatkin meitä kiusanneet! Mahtavia likkoja joilta löytyy huumorintajua vaikka muille jakaa! Uhkasivat lähteä kisapäivänä suorittamaan rataa Aleksin ja mun kanssa, mutta saa nähdä kauan tytöt jaksaa mua siellä venailla. Alemmassa kuvassa vähän vaihdettiin rooleja tyttöjen kanssa ja sen varmaan huomaa kaikki noitten tyttöjen poseista.. Ne ei osaa kyllä posettaa yhtään niin uskottavasti kun me tuolla takana!13586_10152380548616847_7756210203377142245_n.jpg

Tällä viimesellä kuvalla yritän välittää teille sen fiiliksen mikä tuolla oli porukalla koko päivän! Jos ei naurettu niin pieni hymy oli koko ajan jokaisella päällä. Juoksun aikana tais näkyä ainoat totiset ilmeet, mutta se on ihan ymmärrettävää kun porukassa oli urheilijoita niin paljon. Kaikkihan tietää ettei urheilija voi urheilla muuta kun täysillä ja tosissaan!

Kuvia päivästä tulee kuulemma ensi viikon aikana lisää tuonne Facebookin puolelle ja yritän niitä parhaani mukaan sitten jakaa ja lisäillä Facebookin urheilijasivulleni ja Instagram-tililleni. Iltalehden netti-TV :sssä on videopätkä tästä meidän päivästä: http://www.iltalehti.fi/iltvurheilu/201408090104827_v9.shtml

Treenien jälkeen suunnattiin Aleksin kanssa takas Riihimäelle ja kohti jokavuotista Beach Party tapahtumaa joihin voitin VIP-paketin kahdelle! VIP-paketti sisälsi ruokaa ja alkoholittomia juomia niin paljon kun maha veti ja tietenkin saatiin hengailla bäkkärillä ja nähtiin artisteja vähän lähempääkin! Aleksi kävi heittämässä fanipaitansa Mustalle Barbaarilla ja MB vetikin alun keikastaan Nurminen Crew :n paita päällä!

Hauska tapahtuma ja ennenkaikkea hauska päivä!10589800_10152572140227521_2047071584_n.jpg

Siinäpä ne kuulumiset tällä erää! Omat treenit menee tällä hetkellä todella mukavasti perille ja paino nousee kuulemma hyvää tahtia! Ensi viikonloppuna pitäs suunnistaa Tampereelle moikkaamaan Killeä ja näyttämään kuntoa hänelle, että jos Tampereen kaverit haluaa nähdä niin pistäkää koodia niin yritetään kehitellä jotain! Tän viikonlopun on ollu selkä aivan jumissa ja pitää varmaan yrittää jotain hieronta aikaa saada keskiviikon lepopäivälle. Eilen olin katselemassa Hyvinkäällä BJJ-treenejä ja sain siinä samalla pidettyä sellasen 1,5h kehonhuoltosession mikä pitää yrittää änkee useemminkin kalenteriin! Sessio sisälsi puoli tuntia tennispallo rullailua selälle, toiset puoli tuntia pitkiä venytyksiä koko kropalle ja sen jälkeen puolen tunnin powerpäikkärit salin sohvalla. Kroppa ja mieli kiittää!

Pistäkää kirjotusta jakoon, kommentoikaa, tykätkää, vihatkaa ja antakaa ehdotuksia tuleville postauksille jos on jotain mitä haluatte kuulla! Ihan mitä vaan!

Nyt on Erosen pojan aika kiittää ja kumartaa! Hauskaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

-Niko

comments powered by Disqus