Mikkelistä iltaa!

Tia Ruhanen, 12 huhtikuuta 2015

Viime kirjoituksesta näytti olevan niin pitkä aika, etten viitsi ruveta kuulumisistani romaania kirjoittamaan. Syy etten ole aikaisemmin päivittänyt on ajoittainen kiire jajaja....laiskuus....ja ei ole ollut mitään kummempaa kerrottavaa. Mutta asiaan, otetaan lyhyt katsaus missä mennään!

Valmistuin siis viime vuoden lopulla faf wellness coachiksi. Huikea juttu! Oman elämän hallinta on parantunut huomattavasti, olen siis paljon rennompi tapaus ;) (ainakin omasta mielestä) Myös asiakkaani ovat saaneet huomattavan avun tämän tyyppisestä valmennuksesta.

Vuoden lopulla myös työrintamalla tapahtui ja sain yhden uuden lisätittelin ja sitä kautta myös vastuu lisääntyi. Paikka on pysynyt samana. Olen nyt sitten jokapaikan sekatyöläinen :) ei ole yhtään samanlaista päivää...sitähän mä olen miettinyt että näinköhän mulle vielä tulee joku persoonallisuushäiriö.

Treenirintamalle kuuluu paljon parempaa! Lähes vuoden kadoksissa ollut punttikipinä on tehnyt paluun, wuhuu! Olenkin ollut pelkkä jumppatäti. Ei sillä, hyvin on pysynyt kunto niinkin. Nyt on siis löytynyt jonkinmoinen rytmi myös puntin pariin ja melkoiset on ollut fiilikset treenien jälkeen...ja nyt siis puhun lihasfiiliksistä. Karuin oli ehkä ensimmäinen jalkatreeni ja sen jälkeiset päivät, AUTS! :D No okei, kyllä mä nautin jäleen puntti puuhasta ja saas nähdä mitä se taas "vanhalla" teetättää. Niin joo, vuosia tuli taas lisää ja voisin osallistua masters 35+ sarjaan....olen aloittanut kilpailemisen junnuista! Huh Huh :)

Ei tämä aika ole yhtä juhlaa ollut, mutta ei mennä siihen sen tarkemmin. Sanotaan näin että asiat on hoidossa ja se mikä ei tapa niin vahvistaa. :) Jos ei välillä tulisi vastoinkäymisiä niin eihän ne onnistumisetkaan tuntuisi miltään.

Alkuvuoden odotetuin tapahtuma on viikon päästä, Fitness classic. Mahtavaa päästä katsomaan kisoja. Veikkaan että melko motivoituneena palaan tuolta reissulta. Miniloma, yhdistetty työ- ja huvimatka, huipussa seurassa ja näkee paljon tuttuja, niin lavalla kuin katsomossa.

Ihanaa viimeistä viikkoa kilpailijoille, nauttikaa lavalla!

Terkuin Tia

comments powered by Disqus