Hitaasti mutta varmasti

Tiina Torppa, 19 toukokuuta 2015

Moikka! Kohtapa tuo on kuukausi vierähtänyt viime postauksesta. Tää kevät on menny niin äkkiä! Mut eipä tuo haittaa, kesä tulee, kelit lämpenee ja mulla alkaa parin viikon lomakin perjantaina :)) Sen ihmeempiä lomasuunnitelmia ei vielä ole, kun mennä kotosalla käymään ja toivottavasti nauttia auringosta, niin ja tietty reenata urakalla ;) 

Vietin viime viikolla kevyttä viikkoa ja palauttelin. Mulla vaihtu ohjelma tuossa muutama viikko sitten, ja sen verran paikat on kipeytyny, että tuli kyllä todellaki tarpeeseen!! Teki myös pääkopalle ihan hyvää. Oli aikaa miettiä kaikenlaista, mm. miks ylipäätään teen tätä hommaa ja rääkkään itteäni siellä salilla päivittäin. Mutta toisaalta sitä, mitä hittoa tekisin ellen tekis just tätä! Itelle se treenaaminen on niin arkipäivää ja rutiinia, että ei sitä osaisi enää millään jättää pois päiväjärjestyksestä. Ai että mikä fiilis oli sunnuntaina, kun viikon jälkeen pääsi tekemään selkäreenin täysiä! Huippuamahtavaaihanaa! :D Mulla oli sunnuntaina myös ekat viralliset posetreenit. Yllättävän hyvin suju ekakerraks, tästä on hyvä lähteä harjottelemaan lisää. :) 

IMG_20150517_160437.jpg

IMG_20150504_214343.jpg

 

Kehittymistä alkaa näkyä jopa omaakin silmään.Se on jo paljon, koska oon itteäni kohtaan melko kriittinen. Kyllä niitä peiliselfietiä vaan kannattaa ottaa, että näkee itekki vähän mitä tapahtuu. :D Kesä-( ja kisa)kunnossahan ollaan sitten vasta ehkä ens vuonna, mutta se on hyväksyttävä. Nyt taotaan sitä lihaa! Tätä hommaa on vaan pakko tehdä pitkäjänteisesti ja maltilla, jos haluaa tulosta aikaan. Ei sovi kaikkimullehetinyt-tyypeille.Myönnän, että olen itsekin tähän kastiin kuulunut, mutta kantapään kautta oppinut, että hosuen ei saavuta elämässä yhtään mitään. Enkä puhu nyt pelkästään salielämästä. 

 

Ihmisillä on unelmia. Jotkut unelmoivat lopun ikäänsä. Se on ihan ok. Mutta mitä jos pistäisitkin unelmat toteutumaan? Mitään ei tässä elämässä saa ilmaiseksi, ellei sitten satu olemaan helkkarin hyvä tuuri. Unelmien eteen täytyy tehdä töitä. Se vaatii paljon työtä, aikaa, luottamusta, kärsivällisyyttä , suunnitelman, ja aika varmasti epämukavuusalueelle astumista. Epämukavuusalueella joutuu väkisin antamaan parastaan ja etsimään itsestään uusia ulottuvuuksia, silloin oppii ja kasvaa ihmisenä.

Tärkeintä unelmien saavuttamisessa on kuitenkin se, että nauttii matkasta. Elämä lipuu ohi ellei siitä nauti. Ja entä jos unelma ei kovasta työstä huolimatta toteudukkaan?? Harmittaa varmaan ihan urakalla! Mutta entä jos nauttiikin koko matkasta? Eihän se pettymys silloin voi olla niin suuri, kun tietää, että on antanut kaikkensa? Aina ei voi mennä nallekarkit tasan. Silloin täytyy vaan ottaa itsestään niskaote, etsiä ne omat vahvuudet ja kehityskohdat uudelleen, ja jatkaa entistä vahvempana eteenpäin.  Ei myöskään kannata välittää mitä muut ajattelee.Kaikilla on oma elämä, ja jokainen saa käyttää sen just niinku haluaa!

Semmosta pohdintaa. Loppuun kaikki laittaa viel Robinin soimaan ja pistää unelmat toteutumaan! Ihanaa kesän alkua kaikille! 

-Tiina (ig: tiiinamarikaa )

 

"Vaikeinta on itsensä voittaa 

Mut loppuun asti sitkeät koittaa

Ja vaik ei tuu aploodei 

Mikään himmentämään pysty sun tahtoo ei

Mun on sun kenkiin mahdoton tulla

Tahtomattaskin on maailma sulla

Sun pitää vaan viedä se maaliin 

Sä tiedät sen saaliin

Ja saat vielä sen haaviin "

 

P.S Lauantaina  klo 11-15 kaikki Tampereen Lielahden Prismaan maistelemaan ja ostelemaan Sportlifen upeita tuotteita!!!Meikäläinen on siellä myös esittelemässä :)

comments powered by Disqus