YLEISTÄ

SportLife Nutrition® PROLINE BURNER V2 on kehitetty painostaan ja kunnostaan huolta pitäville ihmisille. Se sisältää runsaasti erilaisia aktiivisia ainesosia, joiden pitoisuudet ja keskinäiset suhteet on optimoitu. Lukuisat eri vaikutusmekanismit, sekä uusimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet, tekevät PROLINE BURNER V2 ainutlaatuisen tehokkaan valmisteen. Huolimatta erittäin voimakkaista vaikutuksista tuote on dopingvapaa.

PROLINE BURNER V2 on todella tehokas ja monipuolinen termogeenivalmiste, jossa on hyödynnetty tehokkaimmat markkinoilta saatavat ainesosat. Amaranthus cruentus (Halostachine) ja Coleus forskoliini ovat voimakkaasti rasvaa kehosta vapauttavia aineita. Lisäksi siinä on mukana teakriini (TeaCrine™), joka rasvaa polttavan vaikutuksensa lisäksi mm. piristää, lisää keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Nämä kaikki tehoaineet ovat tuotteessa täsmälleen oikeina määrinä ja keskenään oikeassa suhteessa, jotta optimaalinen synerginen vaikutus saavutetaan. Sopiva määrä kofeiinia yhdessä TeaCrinen ja vihreän teen kanssa vielä tehostaa termogeneesiä ja piristävää vaikutusta, joka dieetillä on tietysti suotavaa.

PROLINE BURNER V2 sisältää myös muitakin painonhallintaa tukevia ja nestettä poistavia ainesosia (yearba mate, dandelion, uva ursi), alfalipoiinihappoa verensokeria tasaamaan ja bioperiniä imeytymistä tehostamaan.

PROLINE BURNER V2 in rasvanpolttovaikutus on paljon voimakkaampi, kuin monissa markkinoilla olevassa tuotteessa.

 

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

 • todella tehokas ja ainutlaatuinen rasvanpolttotuote
 • polttaa tehokkaasti rasvaa
 • piristää -> jaksat harjoitella paremmin
 • lisää rasva-aineenvaihduntaa
 • poistaa ylimääräistä nestettä kehosta (turvotusta)
 • antaa lisäenergiaa harjoitteluun
 • nopeuttaa rasvavarastojen purkua
 • nopeuttaa palautumista
 • lisää lihaserottuvuutta
 • lisää kehon kykyä vapauttaa rasvaa, joka poltetaan energiaksi
 • vähentää näläntunnetta

 Powered by TeaCrine™

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS

Kehon paino alle 70kg: 2 kapselia aamulla ja toiset 2 kapselia iltapäivällä.
Kehon paino 70 - 90kg: 3 kapselia aamulla ja toiset 2 kapselia iltapäivällä.
Kehon paino yli 90kg: 3 kapselia aamulla ja toiset 3 kapselia iltapäivällä.

Paras nautinta-aika on noin tunti ennen ateriaa tai noin 30-45min ennen harjoitusta.
Ei suositella nautittavaksi ennen nukkumaan menoa.
Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

Tuottetta suositellaan käytettäväksi yhtämittaisesti 4 viikon ajan, jonka jälkeen suositellaan viikon taukoa tuotteen käytössä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

KÄYTTÖTARKOITUS

Avuksi dieetille tehostamaan rasvanpolttoa ja kehon kiinteytymistä.

 

 

AINEKSET

TeaCrine ®, Amaranthus cruentus (Halostachine), Coleus forskoliini, Yerba mate ®, Dandelion (voikukka) uute, Vihreä tee, Alfalipoiini, Uva Ursi, Bioperin ®, Kofeiini, gelatiini kapseli(Bovine), titaanidioksidi, väriaine: E120 ja E172.

 

PAKKAUSKOOT

90 kapselia

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset