*/ ?>

Fitnesstä monessa eri muodossa!

Tänään on sitten ollu sellainen todellinen Fitness päivä. Aamulla salia ja poseerausta jyväskylässä.

 

Huonosti nukuttu yö ei paljoa paina, kun pääsee tekemään sitä mitä eniten rakastaa ja saa viettää aikaa ystävien kanssa.

Lauantain, jolloin yleensä tulee nukuttua piiitkään niin tänään olin virkeänä kasin jälkeen jo menossa täydellä teholla:)

Sovittiin eilen ystäväni kanssa, että aamulla mennään tekemään hyvä treeni jotta lähtee päivä hyvin käyntiin. Eli eikun aamupala ja kahvia naamariin ja menoks.

Samalla tuli tsekattua uusi sali olikohan se jossain Nekalassa en nyt muista, mutta väliäkö sillä kun hyvä fiilis päällä ja seurasta puhumattakaan :D

Ystäväni Sami, joka nyt sattuu olemaan hyvin ”vaatimaton” tapaus sali maailmassa, joka ei sitten kirveelläkään suostu uskomaan, että kuuluisi sinne lavalle! toimi erinomaisena seurana hauis/ ojentaja treenissä. Toki treenin lopuksi pakollinen todistusaineisto :) )

Päivänsäde ja Menninkäinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salillla meni aika niin vauhdilla, että en huomannut olevani jo pahasti myöhässä seuraavasta ohjelmanumerosta eli Jyväskylää.

Soitto Essille, että myöhästyn hieman. No se ei ole uutta mulle olla joka paikasta se kuuluisa 15min myöhässä.

Autolla taas huristelemaan kohti Kalevaa hakemaan Essi kyytiin.

Matka jyväskylään alkakoon JEI! :D

No mikäs siinä ajellessa, kun oli kaunis talvi sää ulkona ja me lämpimässä autossa.

Suunnistaminen kahdelle naiselle tuottaa joskus verta, hikeä ja kyyneleitä. Soitto 0100100:n ja osoite navigaattoriin TOIMII! 20min aikataulusta jäljessä, mutta turvallisesti perillä niin aivan loistavaa :D

Siellä olikin muutamia naisia jo kertoilemassa kuka on ja mistä tulee, joten ei siis mitään hätää me tullaan paikalle juuri oikeaan aikaan eli vaatteet vaihtoon ja kisakorot jalkaan.

Paikalla oli BF ja Bikini Fitness kisaajia ja jakauduimme kukin omaan ryhmäämme hajoittelemaan omia juttuja.

T-kävelyä, vertailuja ja  asentoja harjoittelemaan siis.

Mulla kävi sinällään hyvä tuuri, että pääsin treenaamaan tulevien kilpasiskojen kanssa. Huomattavia eroja lötyy ja kullakin on se oma vahvuus tietyissä jutuissa. On siis aivan loistavaa päästä katsomaan, kun muut harjoittelevat niin saa itse hyviä vinkkejä omaan suoritukseen ja mikä parasta on saada sitä palautetta ammattilaisen suusta. :)

Treeniä kaivataan paljon ja sitä ei koskaan ole liikaa. Omana vahvuutena mulla on kävely, lanne siis keinuu hyvin sekä se että itsevarmuutta multa lötyy ehkä joskus liikaakin :D

Bikini Fitness mimmit :) )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muilla mimmeillä oli myös tosi hyviä pikku niksejä josta sain taas itselleni uusia ideoita harjoituksia varten. Kovaa työtä on vielä paljon edessä.

Tosi mukavia mimmejä kaikki ja tässä onkin parasta se, että kaikilla on sama tavoite joten yhdessä mennään hyvällä fiiliksellä :)

Kiitos vielä jyväskylä porukka oli aiwan mahtavaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Essi menee BF nuoriin ja hänessä riittää asennetta ja pärjää niin loistavasti.

Essin kanssa tutustuttiin salilla viime syksynä ja heti tuntui, että löytyi uusi ystävä. Ollaan treenattu ja tehty paljon muutakin yhdessä tässä kuukausien aikana. Toki tuntuu, että oltaisiin tunttu jo vuosia :D

Sekä meitä yhdistää sama valmentaja Jari Laine, jolta saa kaikki niksit ja neuvot tässä kisavalmennuksen aikana.

Noin tunti siinä meni harjoitellessa ja alkoi paikat jo puutumaan loppumetreillä. Harjoittelu ja poseeraminen on yllättävän rankkaa vaikka se ei välttämättä siltä näytäkkään, mutta hiki siinä tulee tai sit mulla on vaan huono kunto :D

Dieetillä ollaan molemmat Essin kanssa, joten treenin lopuksi eväät esiin ja jotenkaan ei yllättänyt kun molemmat vetää tonnikalaa ja pastaa kylmänä salin lattialla:D

Essi ja Minna 12.1.2013

 

Poseerauksia on hyvä kuvata välillä ja toki näistä kerroista saa hyviä muistoja omaan arkistoon mitä voi sitten joskus vuosien päästä katsella.

Treenien jälkeen on kiva vähän jutella omista tavoitteista ja saada NS. vertaistukea muilta jo kisanneilta tai kilpasiskoilta. Jokaisella tulee kisvalmennuksen aikana varmaan paljon kysymyksiä ja asioita mieleen mistä on kiva jutella ihmisten kanssa joilta niihin yleensä löytyy vastaus. :)

 

 

Itse otan tämän dieetin ja koko kisa homman aika rennosti ja siksi yritänkin pysyä avoimena ja hyvin sosiaalisena persoonana.

Päätimme siis vielä keväntää tunnelmaa treenien jälkeen ja ottaa muutamia muistokuvia tästäkin päivästä. :D

Pullukka makaa :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essin poseeraus alla. Kommenttina, että eiköhän näistäkin kahvoista vielä päästä eroon!

Toisen Pullukan omalaatuinen poseeraus. Aiheena liikalihavuus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitten lähdettiin niin hyvällä fiiliksellä kohti Tamperetta ja hymy oli herkässä.

Sanoin tänään, että en olisi ikinä uskonut löytäväni itselleni harrastusta joka voisi olla osa elämääni. Olen kokeillut vaikka sun mitä, mutta kuntosali kolahti heti samaa kommentoi myös Essi.

Ihan mahtavaa! Kaikki nämä ihmiset ja koko tämä helahoito on niin mun juttu. Tästä päivästä riittää muistoja pitkäksi aikaa ja paljon on vielä edessä.

Nyt on hyvä rauhoittua lauantai illan viettoon ja kohta pääsee syömään :D

Toivottavasti saatte tästä stoorista jotain irti, jos ei muuta niin naurakaa kippurassa tai ihmetelkää miten sekaisin jotkut ihmiset voi olla.

Huomenna jatkuu taas poseeraukset Tampereella, mutta muuten vietän laatuaikaa koirani Maxin kanssa.

:) )
*/ ?>

Yksi kommentti “Fitnesstä monessa eri muodossa!”

  1. Minidynamiitti 12 tammikuu 2013 at 23.26 #

    Niin Jihaa Minna, uus blogi seurattavien listalle! Täällä ollaan satasela hengesä mukana! Tmmi Mimmi tullee olleen 13.4 lavala, GO GO Girl!! Tsemppistä!


Jätä kommentti